DIY

DIY BABY CADEAU

eindresultaatEindelijk weer een diy project om te delen, een diy baby cadeau.

Drie maanden geleden ben ik tante geworden van mijn schattige nichtje. Om dit te vieren wilde ik graag een leuk cadeautje aan haar geven. Eerst dacht ik om wat leuke jurkjes te kopen maar dit is tegenwoordig zo gewoonlijk. Na een tijdje zou ze die ook niet meer dragen. Bovendien is de geboorte een bijzonder moment en daarom heb ik gekozen voor een bijzonder en persoonlijk diy cadeau. Ik hou van om creatief bezig te zijn. Dit project vond ik dus ook heel erg leuk om te maken. Het leek mij leuk om iets voor in de babykamer te maken. Bij de Action heb ik alle benodigdheden gekocht:

  • een vierkanten baby fotolijst
  • luxe hobbykarton met linnenstructuur
  • roze strikjes
  • diamant stickers met vogeltjes
  • zelfklevende decoratie kant tape (wit)
  • roze knopen
  • diamant letter stickers
  • hobby alleslijm (transparant)

De baby voetjes tekening heb ik van internet gedownload en uitgeprint.

przybory

Allereerst heb ik de tekening getekend met een potlood op een beige hobbykarton. Vervolgens heb ik de lijntjes beplakt met de roze knopen. Binnen de voetjes heb ik het gewicht en de lengte van mijn nichtje opgeschreven. Onder de voetjes heb ik haar naam beplakt met de roze diamant letter stickers. Voor de versiering heb ik twee diamant stickers met vogeltjes geplakt. Als laatst heb ik de voetjes in de fotolijst geplaatst. Aangezien ik de kleur van de fotolijst niet mooi vond, heb ik hem beplakt met de witte zelfklevende kant tape. De linker onderkant heb ik met een roze strikje versierd.

2

3

4

Dit is het resultaat! Ik vond het cadeautje super goed gelukt en ik ben er trots op. Het blijft voor mij een bijzondere cadeau. Deze fotolijst kun je ophangen of op de vensterbank neerzetten. Het is maar wat je wilt.

eindresultaat

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter