DIY

DIY PERSOONLIJKE SCHOOLAGENDA

Het nieuwe schooljaar is alweer bijna begonnen en dit betekent dat ik op zoek ga naar een nieuwe agenda! Ik ben nog een beetje ouderwets en gebruik nog steeds een papieren agenda. In de winkels is er altijd zo veel keuze dat ik niet weet welke agenda ik wil hebben. Toen ik bij de Action was, zag ik de simpele blanco agenda’s liggen en vroeg ik mij af “zal ik er zelf eentje maken”. Dit zou dan mijn unieke en persoonlijke agenda worden die echt 100 % bij mij past. Omdat ik gek ben op knutselen hoefde ik er niet lang over na te denken.

Aangezien mijn zusje ook nog naar school gaat, leek mij het leuk om gezellig samen onze agenda’s te versieren. 

Voor dit DIY agenda project hebben wij simpele blanco agenda’s van de Action gebruikt. Deze waren maar een euro per stuk. Voor de versiering hebben wij gebruikt: patronenpapier, washi- tape, bookmarks, stickers, memoblokjes, smiley stickers en bruine (blanco) enveloppen van de hema.

diy agenda benodigdheden

Aan de voorkant van mijn blanco heb ik een patronenpapier met pastel gekleurde stippels geplakt en afgewerkt met de oranje washi-tape. Vervolgens heb ik een vintage sticker geplakt in het midden om mijn agenda mooier te maken.

voorkant diy agenda

Aan de binnenkant van mijn agenda (links) heb ik van een blanco envelop een vakje gemaakt. Dit kun je bijvoorbeeld voor de boodschappenlijstje of andere lossen blaadjes gebruiken. Het vakje is met de plakband vastgemaakt en met washi-tape versierd. Ook heb ik een positieve sticker “optimist” geplakt. Altijd leuk :) Aan de andere kant heb ik de to-do bladjes geplakt. Altijd handig voor de belangrijke aantekeningen.

binnenkant agenda

En dit is het resultaat van onze agenda’s!

diy agenda's

voorbeeld

Onze agenda’s zijn nu zo vrolijk en 100% van ons. Ik kan niet meer wachten om deze agenda te gebruiken! Het was super leuk en gezellig om dit DIY- project samen met mijn zusje te doen. Dit zijn de dingen waar ik blij van word :)

Heb je ook een leuk idee om je agenda te versieren?

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter