SALADES & SOEPEN

MEENEEMSALADE IDEE

Een van mijn favoriete eten zijn salades. Helaas zijn ze moeilijk mee te nemen. Wat doe je dan?

meeneemsalade idee

Het is mij weleens gebeurd dat het deksel van mijn plastic bakje was opengegaan in mijn tas. En wat betekent dit? De saladedressing heeft gelekt in mijn tas. Dit is natuurlijk super vervelend (vooral als je nog wat belangrijke documenten in je tas hebt). Alles zat er onder en de documenten rookten naar honing- mosterd dressing. Lekker maar niet handig… 

Wat doe je dan?

Er zijn een aantal oplossingen die dit soort verassingen te voorkomen. Geen salade meenemen naar je werk of een kant-en-klare salade kopen in een supermarkt. Maar beide zijn voor mij geen optie. Ik vind ik het heerlijk om af en toe een heerlijke (home-made) salade te eten. Een salade is ook veel gezonder dan brood. 

Wat kan de beste oplossing zijn? Waarschijnlijk heb je veel verschillende glazenpoten in bij de action of blokker gezien. Je ziet ze echt overal in alle soorten en maten. Ze zijn ook allemaal onder de 5,-. Het hangt af van de grootte en een soort pot.

De beste oplossing is dus een salade meenemen in een glazen pot! Deze drie potten gebruik ik.

kleinerellaenzosaladepotten

Zo kun je de salade maken zoals je wilt zonder je zorgen te maken dat je tas dadelijk onder de dressing zit. Deze glazenpotten zijn goed afsluitbaar.

Om alle ingrediënten zo vers mogelijk te houden, maak ik mijn salade aan de hand van een aantal laagjes.

Wil je ook je eigen meeneemsalade maken? Klik hier voor de tips. Succes!!!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter