ONTBIJT|SMOOTHIES & DRANKJES

SMOOTHIE MET MUNT

smoothie met muntHet is weer vrijdagochtend en het betekent dat ik smoothie ga maken. Smoothie met munt. Het liefst begin ik iedere dag met een lekkere smoothie in plaats van een boterham met de aardbeienjam en een kopje thee. Als ik moet werken, ontbijt ik iedere ochtend om 7 uur. Meestal heb ik maar 10 minuten voor mijn ontbijt. Net niet genoeg om rustig te ontbijten.

Wel maak ik regelmatig in de avond een smoothie naar mijn werk. Maar het smaakt nooit zo lekker als ‘s morgens in de tuin. Ik geniet er altijd zo van :)

Vandaag heb ik een heerlijke smoothie met muntbladjes gemaakt. Dit recept is zonder toegevoegde suiker.

smoothie met munt

Ingrediënten:

  • 1 ananas
  • 1 meloen piel de sapo
  • 1 mango
  • een handje aardbeien
  • een handje muntbladjes
  • een half glas water

Zo maak je het: 

1. Was goed alle ingrediënten en leg de benodigdheden (blender of smoothiemaker) klaar.

2. Snij alle fruit in stukjes.

3. Doe alle ingrediënten in de blender/smoothiemaker en druk op de startknop.

4. Schenk je overheerlijke smoothie in een glas.

GENIET ERVAN! 

smoothie met munt

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter