BIJGERECHT

VERSE KAAS MET RADIJS

verse kaas met radijsVerse kaas met radijs is een van mijn favoriete beleg. Omdat ik lactose intolerant ben, mag ik geen zuivelproducten nuttigen. Maar af en toe kan ik er echt niet zonder! Het was even wennen als je ineens de zuivelproducten moest vermijden. Toch was het geen ramp omdat er steeds meer lactosevrije producten in de winkels te vinden zijn. En plantaardige producten zijn er natuurlijk ook. Telkens als ik radijsjes in de winkel zie, denk ik gelijk aan dit bijgerecht en krijg water in mijn mond. Ik kan het echt iedere dag eten, haha. Het is lekker smeuïg en lekker fris. Het recept is erg simpel om te maken. Probeer het zelf!

Ingrediënten:
  • 200 g cottage cheese
  • 4 radijsjes
  • snufje zout
  • basilicumblaadjes
Bereiding:
  1. Was en rasp de radijsjes grof. Je kunt ze ook in kleine reepjes snijden. Het is net wat je makkelijker vindt.
  2. Snijd de basilicumblaadjes fijn.
  3. Doe alle ingrediënten in een schaaltje en roer alles goed door elkaar.
  4. Smeer het beleg op een vers sneetje brood.

– Eet smakelijk! –

verse kaas met radijs

verse kaas met radijs src=”//assets.pinterest.com/js/pinit.js”>

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter